Appelsiinikala

Yrttifondin sijaan Hummerifondia 1.5 rkl
appelsiinin kuoriraastetta puolen appelsiinin verran

Jaa filee 4 annospalaan ja mausta ne suolalla.

Vatkaa yhteen kerma, jauhot ja hummerifondi, hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste, timjami ja ruohosipuli.

Kaada seos laakeapohjaiseen kattilaan ja kiehauta.

Lisää kalapalat.

Anna kalan hautua kastikkeessa 6-7 minuuttia ilman kantta.

Koristele tuoreella timjamilla tai ruohosipulilla ja appelsiininkuoriraasteella.

Tarjoa uunijuuresten kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuhafile2400g1728kcal388.8g93.6g16.8g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g800g440kcal24.8g51.2g16g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g69kcal2g14g0.2g0.7g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g60g236kcal1.8g12g20.4g0g
Appelsiinin kuori, annos 100g20g19kcal0.3g5g0g2.1g
Timjami 1.2g3.4kcal0.1g0.3g0.1g0.4g
Ruohosipuli 80g18kcal1.1g1.4g0.5g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6802g5028kcal837.8g355g108g10.2g
Valittu annoskoko3401g2514kcal418.9g177.5g54g5.1g
Annoskoko puolitettuna1701g1257kcal209.5g88.8g27g2.6g
Arvot/100g100g74kcal12.3g5.2g1.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148136