Poronkäristys lapin malliin

Laita valurautapata levylle lämpeämään.

Kuumenna pata ja lisää sitten silava.

Anna silavan ruskistua ja lisää sitten voi ja jäinen liha.

Ruskista liha.

Lisää sipuli, pippuri, suola ja vesi.

Anna lihan hautua hiljalleen poristen.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha10g13kcal2.2g0g0.5g0g
Voi 40% rasvaa 1g3.9kcal0g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Pekoni, raaka (Pirkka), annos 50g1.9g5.2kcal0.3g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g49kcal5.2g0.6g2.6g0.4g
Valittu annoskoko36g24kcal2.6g0.3g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g12kcal1.3g0.2g0.7g0.1g
Arvot/100g100g68kcal7.3g0.8g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157585