Lohikeitto

Laita noin litra vettä kiehumaan, lisää kuutioiksi pilkottu lohifilee (n.300-400 g) kiehumaan.

Lisää suolaa ja mustapippuria.

Anna kalan kiehua hetken, lisää sitten n. 300-400 g perunasipulisekoitusta joukkoon kiehumaan.

Anna kiehua hetken, lisää sitten ruokakermaa 2 dl, ja lopuksi tilliä reilusti.

Anna hautua vielä jonkin aikaa, mausta tarpeen mukaan vielä suolalla ja mustapippurilla.

Amadina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli tuore1.9g0.5kcal0.1g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%37g59kcal1g1g5.5g0g
Rainbow perunasipulisekoitus64g42kcal1g9.6g0.1g0.9g
Vesi183g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee64g125kcal12g0g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g452kcal28.2g21.2g28.6g1.8g
Valittu annoskoko350g226kcal14.1g10.6g14.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna175g113kcal7.1g5.3g7.2g0.5g
Arvot/100g100g65kcal4g3g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=31481