Lihakeitto

Keitäliha kypsäksi ja paloittele
pilko kasvikset ja pistä pataan ja kypsennä
mausta lopuksi suolaalla ja pippurilla.

Make79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa2.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)29g7.8kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Vesi145g0kcal0g0g0g0g
Peruna (vanha, kuorittu)44g36kcal0.8g7.7g0g0.4g
Purjosipuli36g6.9kcal0.7g0.9g0.1g0.8g
Lanttu44g11kcal0.4g2g0.1g0.8g
Keittoliha naudan lavasta50g75kcal10g0g4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g274kcal24.6g24.2g8.6g5.4g
Valittu annoskoko350g137kcal12.3g12.1g4.3g2.7g
Annoskoko puolitettuna175g69kcal6.2g6.1g2.2g1.4g
Arvot/100g100g39kcal3.5g3.5g1.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=32899