Kasvissosekeitto

Pilko ainekset kattilaan ja laita vettä niin että vihannekset peittyvät.

Kun neste alkaa kiehua lisää kasvisliemikuutio ja mausteet (suola, valkopippuri, valkosipulijauhe, yrittimauste).

Kun vihannekset ovat kypsiä muussaa ne esim.

sauvasekottimella.

Kiehauta ja nauti.

Huom.

Muista pilkkoa lanttu pieniksi osiksi sillä se kypsyy hitaiten muihin vihanneksiin nähden.

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow15g39kcal1.5g1.5g3g0.2g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Lanttu22g5.6kcal0.2g1g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g89g25kcal0.5g5.3g0.2g2.2g
Peruna (vanha, kuorittu)149g122kcal2.7g26.2g0.1g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g423kcal11.8g75.2g7g11.2g
Valittu annoskoko350g212kcal5.9g37.6g3.5g5.6g
Annoskoko puolitettuna175g106kcal3g18.8g1.8g2.8g
Arvot/100g100g61kcal1.7g10.7g1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=43650