Poronkäristys lapin malliin

Laita valurautapata levylle lämpeämään.

Kuumenna pata ja lisää sitten silava.

Anna silavan ruskistua ja lisää sitten voi ja jäinen liha.

Ruskista liha.

Lisää sipuli, pippuri, suola ja vesi.

Anna lihan hautua hiljalleen poristen.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha104g132kcal22.5g0g4.7g0g
Voi 40% rasvaa 10g39kcal0.2g0.2g4.2g0g
Sipuli (kuorittu)52g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 167g0kcal0g0g0g0g
Pekoni, raaka (Pirkka), annos 50g19g53kcal2.6g0.2g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana715g490kcal52.6g7.8g27.2g3.2g
Valittu annoskoko358g245kcal26.3g3.9g13.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna179g123kcal13.2g2g6.8g0.8g
Arvot/100g100g69kcal7.4g1.1g3.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157585