Peruna porkkana lanttu juttu

Kuori ja pilko vihannekset, perunat kannattaa halkaista neljään veneen muotoiseen osaan, muut vihannekset noin 3cm paksuisiksi paloiksi.

Paista lihanpalat kera sipulin, sipulin voi joko paloa tai silputa, miten haluaa.

Valkosipulia voi laittaa maun mukaan.

Keitä perunoita 10minuuttia, muita vihanneksia 5min (eli sitte ku perunat ollu 5min ni panee loput sekaan)

laita kaikki ainekset oliiviöljyllä siveltyyn uunivuokaan.

Uunissa 175c noin tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1910 grammaa

Irski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g75g98kcal15.8g0g3.8g0g
Lanttu56g14kcal0.6g2.6g0.2g1g
Peruna, keskikokoinen 60g128g77kcal1.9g16.6g0.1g1.1g
Porkkana 71g23kcal0.4g4g0.1g1.8g
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Oliiviöljy 9g83kcal0g0g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana716g600kcal37.8g48.2g27.2g8.4g
Valittu annoskoko358g300kcal18.9g24.1g13.6g4.2g
Annoskoko puolitettuna179g150kcal9.5g12.1g6.8g2.1g
Arvot/100g100g84kcal5.3g6.7g3.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241319