Lohikeitto sunnuntaina

Lisää kalaliemeen muutama laakerin lehti, valko- ja maustepippuri, suikaloidut kasvikset ja kalapalat.

Keitä kypsäksi, lisää kerma, nokare voita ja paljon tilli- ja persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee75g146kcal14g0g10.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 63g48kcal1.2g9.7g0.1g0.6g
Porkkana 31g10kcal0.2g1.7g0.1g0.8g
Palsternakka 19g12kcal0.1g2.2g0.1g0.8g
Sipuli 15g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g1.5g1kcal0.1g0.1g0g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl25g89kcal0.5g0.7g9.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.5g18kcal0g0g2g0g
Tilli, tuore 2.5g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana718g659kcal32.8g30.2g43.8g5.2g
Valittu annoskoko359g330kcal16.4g15.1g21.9g2.6g
Annoskoko puolitettuna180g165kcal8.2g7.6g11g1.3g
Arvot/100g100g92kcal4.6g4.2g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101402