Lohikeitto ala sarppa

770g kuorittu peruna
0,8 L vesi
1kalaliemikuutio
8,5dl kevytmaito
443g norjanlohifilettä
1.keitä perunat vedessä, kun potut on kypsiä, kaada liika vesi pois.

2.lisää maito ja kalanpalat.

Keitä kunnes kalat ovat kypsiä
3.lisää ruokakerma, suolaa ja keitä vielä hetki
4.pinnalle silputtua tuoretta tilliä
5.nauti keitosta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 519 grammaa

Sarppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g292g248kcal2.9g13.1g20.4g0g
Lohifilee517g1007kcal96.6g0g69.7g0g
Kevytmaito (Ingman)991g456kcal31.7g47.6g14.9g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g3.5g7.7kcal0.6g0.6g0.3g0g
Vesi933g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 898g684kcal16.9g139.2g1.8g9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7266g4804kcal297.4g401g214.2g18g
Valittu annoskoko3633g2402kcal148.7g200.5g107.1g9g
Annoskoko puolitettuna1817g1201kcal74.4g100.3g53.6g4.5g
Arvot/100g100g66kcal4.1g5.5g2.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=55625