Uunikala

Laita lohifilee uunivuokaan ja hiero sen pintaan suolaa, sekä laita sitruunapippuria.

Levitä creme bonjour tasaisesti kalan päälle.

Sitten lisää kuorittu, suikaloitu sipuli sekä jäiset katkaravut.

Laita kala uuniin kypsymään n.30-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee225g439kcal42.1g0g30.4g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%45g59kcal1.3g0.9g5.8g0g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Katkarapu pienet (pirkka)34g22kcal5.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana743g1075kcal98.8g8.2g73g2.2g
Valittu annoskoko371g538kcal49.4g4.1g36.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna186g269kcal24.7g2.1g18.3g0.6g
Arvot/100g100g145kcal13.3g1.1g9.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116551