Lohisalaatti

Sulata siivilässä kuuman veden alla parsakaali.

Aloita lohifileiden ruskistaminen oliiviöljyn kanssa, hajoita kypsä lohi "silpuksi" pannuun lastan avulla ja lisää mausteita sekä sitruunamehua mielesi mukaan.

Kun lohi on kypsää, lisää 1 rkl valkosipulivoita ja jäiset pinaattipalat pannuun.

Ruskistele ja paistele kunnes pinaatti ja lohi ovat hyvää pataa keskenään (pinaatti sulanutta), lisää parsakaalit ja toinen voinappi.

Anna paistua ja lämmetä kunnolla, voi syödä sellaisenaan, kylmänä tai lämpimänä.

Helppo ja hyvää!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Aisana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g56g7.9kcal1.1g0.2g0.3g0.7g
Lohifilee112g219kcal21g0g15.2g0g
Parsakaali pakaste Rainbow187g38kcal5.6g3.7g0g4.7g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g11g72kcal0.1g0.3g8g0g
Oliiviöljy 5.1g45kcal0g0g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana745g763kcal55.6g8.4g57.2g10.8g
Valittu annoskoko372g381kcal27.8g4.2g28.6g5.4g
Annoskoko puolitettuna186g191kcal13.9g2.1g14.3g2.7g
Arvot/100g100g102kcal7.5g1.1g7.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151192