Appelsiinikala

Yrttifondin sijaan Hummerifondia 1.5 rkl
appelsiinin kuoriraastetta puolen appelsiinin verran

Jaa filee 4 annospalaan ja mausta ne suolalla.

Vatkaa yhteen kerma, jauhot ja hummerifondi, hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste, timjami ja ruohosipuli.

Kaada seos laakeapohjaiseen kattilaan ja kiehauta.

Lisää kalapalat.

Anna kalan hautua kastikkeessa 6-7 minuuttia ilman kantta.

Koristele tuoreella timjamilla tai ruohosipulilla ja appelsiininkuoriraasteella.

Tarjoa uunijuuresten kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuhafile263g189kcal42.6g10.3g1.8g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g88g48kcal2.7g5.6g1.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.2g7.5kcal0.2g1.5g0g0.1g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g6.6g26kcal0.2g1.3g2.2g0g
Appelsiinin kuori, annos 100g2.2g2.1kcal0g0.5g0g0.2g
Timjami 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 8.8g2kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana746g551kcal91.6g38.6g11.8g1g
Valittu annoskoko373g276kcal45.8g19.3g5.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna186g138kcal22.9g9.7g3g0.3g
Arvot/100g100g74kcal12.3g5.2g1.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148136