Lohikeitto sunnuntaina

Lisää kalaliemeen muutama laakerin lehti, valko- ja maustepippuri, suikaloidut kasvikset ja kalapalat.

Keitä kypsäksi, lisää kerma, nokare voita ja paljon tilli- ja persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1333g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee800g1560kcal149.5g0g108g0g
Peruna, vanha, kuorittu 666g507kcal12.5g103.3g1.3g6.7g
Porkkana 333g109kcal2.1g18.5g0.7g8.5g
Palsternakka 200g127kcal1g23.6g0.8g9g
Sipuli 160g48kcal2g7.7g0.3g2.7g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g16g10kcal1.2g1.4g0.1g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl267g952kcal5.3g8g101.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g27g195kcal0.3g0.3g21.3g0g
Tilli, tuore 27g8kcal1g0.2g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7656g7032kcal349.8g326g468g55g
Valittu annoskoko3828g3516kcal174.9g163g234g27.5g
Annoskoko puolitettuna1914g1758kcal87.5g81.5g117g13.8g
Arvot/100g100g92kcal4.6g4.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101402