Appelsiinikala

Yrttifondin sijaan Hummerifondia 1.5 rkl
appelsiinin kuoriraastetta puolen appelsiinin verran

Jaa filee 4 annospalaan ja mausta ne suolalla.

Vatkaa yhteen kerma, jauhot ja hummerifondi, hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste, timjami ja ruohosipuli.

Kaada seos laakeapohjaiseen kattilaan ja kiehauta.

Lisää kalapalat.

Anna kalan hautua kastikkeessa 6-7 minuuttia ilman kantta.

Koristele tuoreella timjamilla tai ruohosipulilla ja appelsiininkuoriraasteella.

Tarjoa uunijuuresten kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuhafile2705g1948kcal438.3g105.5g18.9g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g902g496kcal28g57.7g18g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g77kcal2.3g15.8g0.3g0.8g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g68g267kcal2g13.5g23g0g
Appelsiinin kuori, annos 100g23g22kcal0.3g5.6g0g2.4g
Timjami 1.4g3.8kcal0.1g0.4g0.1g0.5g
Ruohosipuli 90g20kcal1.2g1.5g0.5g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7668g5668kcal944.4g400g121.6g11.8g
Valittu annoskoko3834g2834kcal472.2g200g60.8g5.9g
Annoskoko puolitettuna1917g1417kcal236.1g100g30.4g3g
Arvot/100g100g74kcal12.3g5.2g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148136