Peruna porkkana lanttu juttu

Kuori ja pilko vihannekset, perunat kannattaa halkaista neljään veneen muotoiseen osaan, muut vihannekset noin 3cm paksuisiksi paloiksi.

Paista lihanpalat kera sipulin, sipulin voi joko paloa tai silputa, miten haluaa.

Valkosipulia voi laittaa maun mukaan.

Keitä perunoita 10minuuttia, muita vihanneksia 5min (eli sitte ku perunat ollu 5min ni panee loput sekaan)

laita kaikki ainekset oliiviöljyllä siveltyyn uunivuokaan.

Uunissa 175c noin tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1910 grammaa

Irski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g8.2g11kcal1.7g0g0.4g0g
Lanttu6.1g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g14g8.3kcal0.2g1.8g0g0.1g
Porkkana 7.8g2.5kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1g9kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g65kcal4g5.2g2.8g0.8g
Valittu annoskoko39g33kcal2g2.6g1.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g16kcal1g1.3g0.7g0.2g
Arvot/100g100g83kcal5.1g6.7g3.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241319