Lohisalaatti

Sulata siivilässä kuuman veden alla parsakaali.

Aloita lohifileiden ruskistaminen oliiviöljyn kanssa, hajoita kypsä lohi "silpuksi" pannuun lastan avulla ja lisää mausteita sekä sitruunamehua mielesi mukaan.

Kun lohi on kypsää, lisää 1 rkl valkosipulivoita ja jäiset pinaattipalat pannuun.

Ruskistele ja paistele kunnes pinaatti ja lohi ovat hyvää pataa keskenään (pinaatti sulanutta), lisää parsakaalit ja toinen voinappi.

Anna paistua ja lämmetä kunnolla, voi syödä sellaisenaan, kylmänä tai lämpimänä.

Helppo ja hyvää!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Aisana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g600g84kcal11.4g2.4g3g7.8g
Lohifilee1199g2339kcal224.3g0g161.9g0g
Parsakaali pakaste Rainbow1999g400kcal60g40g0g50g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g120g768kcal1.3g3.6g85.2g0g
Oliiviöljy 54g477kcal0g0g54g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7944g8135kcal594g92g608.2g115.6g
Valittu annoskoko3972g4068kcal297g46g304.1g57.8g
Annoskoko puolitettuna1986g2034kcal148.5g23g152.1g28.9g
Arvot/100g100g102kcal7.5g1.2g7.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151192