Lohisalaatti

Sulata siivilässä kuuman veden alla parsakaali.

Aloita lohifileiden ruskistaminen oliiviöljyn kanssa, hajoita kypsä lohi "silpuksi" pannuun lastan avulla ja lisää mausteita sekä sitruunamehua mielesi mukaan.

Kun lohi on kypsää, lisää 1 rkl valkosipulivoita ja jäiset pinaattipalat pannuun.

Ruskistele ja paistele kunnes pinaatti ja lohi ovat hyvää pataa keskenään (pinaatti sulanutta), lisää parsakaalit ja toinen voinappi.

Anna paistua ja lämmetä kunnolla, voi syödä sellaisenaan, kylmänä tai lämpimänä.

Helppo ja hyvää!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Aisana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g600g84kcal11.4g2.4g3g7.8g
Lohifilee1200g2340kcal224.4g0g162g0g
Parsakaali pakaste Rainbow2000g400kcal60g40g0g50g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g120g768kcal1.3g3.6g85.2g0g
Oliiviöljy 54g478kcal0g0g54g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7948g8139kcal594.2g92g608.4g115.6g
Valittu annoskoko3974g4070kcal297.1g46g304.2g57.8g
Annoskoko puolitettuna1987g2035kcal148.6g23g152.1g28.9g
Arvot/100g100g102kcal7.5g1.2g7.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151192