Mimpun lohi-katkarapu-perunasalaatti

Herkullinen proteiinipitoinen ruoka täynnä hyviä rasvoja.

Keitä perunat, lohko kuutioiksi.

Anna katkarapujen sulaa.

Pilko ja sekoita ainekset.

Mausta teelusikallisella sitruunapippuria ja lorauksella limemehua.

Ruohosipuli koristaa kivasti.

Jättämällä perunan pois, tulee möhnästä herkullinen täyte esim.

rieskoihin tai uuniperunaan tms.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 531 grammaa

Mimppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sinihomejuusto, Pirkka 125g23g78kcal5.1g0.1g6.5g0g
Katkarapu pienet (pirkka)38g25kcal5.6g0g0.3g0g
Sipuli, kokonainen 50g19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.1g
Peruna, uusi, keitetty, suolaa 150g116kcal2.5g24g0.3g1.5g
Lohi94g156kcal15.7g0g10.3g0g
Kermaviili (Ingman), annos 100g75g45kcal2.4g5.3g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana797g849kcal63g60.6g37.8g3.2g
Valittu annoskoko398g425kcal31.5g30.3g18.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna199g212kcal15.8g15.2g9.5g0.8g
Arvot/100g100g107kcal7.9g7.6g4.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=66274