Poronkäristys lapin malliin

Laita valurautapata levylle lämpeämään.

Kuumenna pata ja lisää sitten silava.

Anna silavan ruskistua ja lisää sitten voi ja jäinen liha.

Ruskista liha.

Lisää sipuli, pippuri, suola ja vesi.

Anna lihan hautua hiljalleen poristen.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha12g15kcal2.5g0g0.5g0g
Voi 40% rasvaa 1.2g4.4kcal0g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)5.9g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Pekoni, raaka (Pirkka), annos 50g2.1g5.9kcal0.3g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g55kcal5.8g0.8g3g0.4g
Valittu annoskoko40g28kcal2.9g0.4g1.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g14kcal1.5g0.2g0.8g0.1g
Arvot/100g100g69kcal7.2g1g3.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157585