Lohisalaatti

Sulata siivilässä kuuman veden alla parsakaali.

Aloita lohifileiden ruskistaminen oliiviöljyn kanssa, hajoita kypsä lohi "silpuksi" pannuun lastan avulla ja lisää mausteita sekä sitruunamehua mielesi mukaan.

Kun lohi on kypsää, lisää 1 rkl valkosipulivoita ja jäiset pinaattipalat pannuun.

Ruskistele ja paistele kunnes pinaatti ja lohi ovat hyvää pataa keskenään (pinaatti sulanutta), lisää parsakaalit ja toinen voinappi.

Anna paistua ja lämmetä kunnolla, voi syödä sellaisenaan, kylmänä tai lämpimänä.

Helppo ja hyvää!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Aisana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g6.2g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Lohifilee13g24kcal2.3g0g1.7g0g
Parsakaali pakaste Rainbow21g4.2kcal0.6g0.4g0g0.5g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g1.2g8kcal0g0g0.9g0g
Oliiviöljy 0.6g5kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g85kcal6g0.8g6.4g1.2g
Valittu annoskoko41g43kcal3g0.4g3.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna21g21kcal1.5g0.2g1.6g0.3g
Arvot/100g100g103kcal7.3g1g7.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151192