Mimpun lohi-katkarapu-perunasalaatti

Herkullinen proteiinipitoinen ruoka täynnä hyviä rasvoja.

Keitä perunat, lohko kuutioiksi.

Anna katkarapujen sulaa.

Pilko ja sekoita ainekset.

Mausta teelusikallisella sitruunapippuria ja lorauksella limemehua.

Ruohosipuli koristaa kivasti.

Jättämällä perunan pois, tulee möhnästä herkullinen täyte esim.

rieskoihin tai uuniperunaan tms.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 531 grammaa

Mimppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sinihomejuusto, Pirkka 125g2.4g8.1kcal0.5g0g0.7g0g
Katkarapu pienet (pirkka)3.9g2.6kcal0.6g0g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Peruna, uusi, keitetty, suolaa 16g12kcal0.3g2.5g0g0.2g
Lohi10g16kcal1.6g0g1.1g0g
Kermaviili (Ingman), annos 100g7.8g4.7kcal0.2g0.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g88kcal6.4g6.4g4g0.4g
Valittu annoskoko42g44kcal3.2g3.2g2g0.2g
Annoskoko puolitettuna21g22kcal1.6g1.6g1g0.1g
Arvot/100g100g107kcal7.7g7.7g4.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=66274