Appelsiinikala

Yrttifondin sijaan Hummerifondia 1.5 rkl
appelsiinin kuoriraastetta puolen appelsiinin verran

Jaa filee 4 annospalaan ja mausta ne suolalla.

Vatkaa yhteen kerma, jauhot ja hummerifondi, hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste, timjami ja ruohosipuli.

Kaada seos laakeapohjaiseen kattilaan ja kiehauta.

Lisää kalapalat.

Anna kalan hautua kastikkeessa 6-7 minuuttia ilman kantta.

Koristele tuoreella timjamilla tai ruohosipulilla ja appelsiininkuoriraasteella.

Tarjoa uunijuuresten kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuhafile3006g2164kcal487g117.2g21g0g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g1002g551kcal31.1g64.1g20g0g
Vehnäjauho puolikarkea 25g86kcal2.6g17.5g0.3g0.9g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g75g296kcal2.3g15g25.6g0g
Appelsiinin kuori, annos 100g25g24kcal0.4g6.3g0.1g2.7g
Timjami 1.5g4.2kcal0.1g0.4g0.1g0.6g
Ruohosipuli 100g23kcal1.4g1.7g0.6g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8520g6297kcal1049.8g444.4g135.4g13.2g
Valittu annoskoko4260g3149kcal524.9g222.2g67.7g6.6g
Annoskoko puolitettuna2130g1574kcal262.5g111.1g33.9g3.3g
Arvot/100g100g74kcal12.3g5.2g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148136