Poronkäristys lapin malliin

Laita valurautapata levylle lämpeämään.

Kuumenna pata ja lisää sitten silava.

Anna silavan ruskistua ja lisää sitten voi ja jäinen liha.

Ruskista liha.

Lisää sipuli, pippuri, suola ja vesi.

Anna lihan hautua hiljalleen poristen.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha13g17kcal2.8g0g0.6g0g
Voi 40% rasvaa 1.3g4.9kcal0g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)6.5g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Pekoni, raaka (Pirkka), annos 50g2.3g6.6kcal0.3g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g61kcal6.4g0.8g3.4g0.4g
Valittu annoskoko45g31kcal3.2g0.4g1.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna22g15kcal1.6g0.2g0.9g0.1g
Arvot/100g100g69kcal7.2g0.9g3.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157585