Peruna porkkana lanttu juttu

Kuori ja pilko vihannekset, perunat kannattaa halkaista neljään veneen muotoiseen osaan, muut vihannekset noin 3cm paksuisiksi paloiksi.

Paista lihanpalat kera sipulin, sipulin voi joko paloa tai silputa, miten haluaa.

Valkosipulia voi laittaa maun mukaan.

Keitä perunoita 10minuuttia, muita vihanneksia 5min (eli sitte ku perunat ollu 5min ni panee loput sekaan)

laita kaikki ainekset oliiviöljyllä siveltyyn uunivuokaan.

Uunissa 175c noin tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1910 grammaa

Irski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g9g12kcal2g0g0.5g0g
Lanttu7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g16g10kcal0.2g2.1g0g0.1g
Porkkana 8.9g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g75kcal4.8g6g3.4g0.8g
Valittu annoskoko45g38kcal2.4g3g1.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna22g19kcal1.2g1.5g0.9g0.2g
Arvot/100g100g84kcal5.4g6.7g3.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241319