Lohikeitto sunnuntaina

Lisää kalaliemeen muutama laakerin lehti, valko- ja maustepippuri, suikaloidut kasvikset ja kalapalat.

Keitä kypsäksi, lisää kerma, nokare voita ja paljon tilli- ja persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee9g18kcal1.8g0g1.3g0g
Peruna, vanha, kuorittu 7.8g5.9kcal0.1g1.2g0g0.1g
Porkkana 3.9g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Palsternakka 2.3g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl3.1g11kcal0.1g0.1g1.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.3g2.3kcal0g0g0.2g0g
Tilli, tuore 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g83kcal4g3.8g5.4g0.6g
Valittu annoskoko45g41kcal2g1.9g2.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna22g21kcal1g1g1.4g0.2g
Arvot/100g100g92kcal4.5g4.2g6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101402