Kalaa rakuunakastikkeessa

Laita pannulle neljäsosa juoksevasta rasvasta, oliiviöljy, vesi ja tomaatti pasta, anna kiehua voimakkaalla lämmöllä 1-2 minuuttia.

Lisää viini ja 4tl kuivattua rakuunaa, neljäsosa juoksevasta rasvasta ja suola ja laske lämpöä.

Keitä vähän pidempään ja sitten lisää paloiteltu kala.

Keitä 2-3 minuuttia, käännä kalat ja keitä sama aika toisin päin.

Lisää loput juoksevasta rasvasta ja kerma, anna lämmetä muttei kiehua.

Tarkista suolaisuus ja lisää ripaus valkopippuria.

Tarjoa leivän ja kuivan elsassilaisen viinin kanssa.

Tähän reseptiin sopivat kaikki valkoiset kalat seistä siikaan ne.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska2555g1942kcal442g0g17.9g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl301g2164kcal0g0.6g240.5g0g
Oliiviöljy 81g718kcal0g0g81.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka150g123kcal5.1g28.6g1.5g1.5g
Vesi, vesijohtovesi 301g0kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 451g309kcal1.4g2.7g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)601g481kcal6g27.1g42.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8880g11475kcal909g118g766.4g3g
Valittu annoskoko4440g5737kcal454.5g59g383.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna2220g2869kcal227.3g29.5g191.6g0.8g
Arvot/100g100g129kcal10.2g1.3g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175888