Uunikala

Laita lohifilee uunivuokaan ja hiero sen pintaan suolaa, sekä laita sitruunapippuria.

Levitä creme bonjour tasaisesti kalan päälle.

Sitten lisää kuorittu, suikaloitu sipuli sekä jäiset katkaravut.

Laita kala uuniin kypsymään n.30-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee28g55kcal5.3g0g3.8g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%5.6g7.3kcal0.2g0.1g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Katkarapu pienet (pirkka)4.2g2.8kcal0.6g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g134kcal12.4g1g9g0.2g
Valittu annoskoko46g67kcal6.2g0.5g4.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna23g34kcal3.1g0.3g2.3g0.1g
Arvot/100g100g145kcal13.4g1.1g9.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116551