Appelsiinikala

Yrttifondin sijaan Hummerifondia 1.5 rkl
appelsiinin kuoriraastetta puolen appelsiinin verran

Jaa filee 4 annospalaan ja mausta ne suolalla.

Vatkaa yhteen kerma, jauhot ja hummerifondi, hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste, timjami ja ruohosipuli.

Kaada seos laakeapohjaiseen kattilaan ja kiehauta.

Lisää kalapalat.

Anna kalan hautua kastikkeessa 6-7 minuuttia ilman kantta.

Koristele tuoreella timjamilla tai ruohosipulilla ja appelsiininkuoriraasteella.

Tarjoa uunijuuresten kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuhafile33g24kcal5.3g1.3g0.2g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g11g6kcal0.3g0.7g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g0.8g3.2kcal0g0.2g0.3g0g
Appelsiinin kuori, annos 100g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Timjami 0g0kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g69kcal11.2g5g1.4g0g
Valittu annoskoko47g34kcal5.6g2.5g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna23g17kcal2.8g1.3g0.4g0g
Arvot/100g100g73kcal12g5.4g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148136