Lohisalaatti

Sulata siivilässä kuuman veden alla parsakaali.

Aloita lohifileiden ruskistaminen oliiviöljyn kanssa, hajoita kypsä lohi "silpuksi" pannuun lastan avulla ja lisää mausteita sekä sitruunamehua mielesi mukaan.

Kun lohi on kypsää, lisää 1 rkl valkosipulivoita ja jäiset pinaattipalat pannuun.

Ruskistele ja paistele kunnes pinaatti ja lohi ovat hyvää pataa keskenään (pinaatti sulanutta), lisää parsakaalit ja toinen voinappi.

Anna paistua ja lämmetä kunnolla, voi syödä sellaisenaan, kylmänä tai lämpimänä.

Helppo ja hyvää!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Aisana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g700g98kcal13.3g2.8g3.5g9.1g
Lohifilee1399g2729kcal261.7g0g188.9g0g
Parsakaali pakaste Rainbow2332g466kcal70g46.6g0g58.3g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g140g896kcal1.5g4.2g99.4g0g
Oliiviöljy 63g557kcal0g0g63g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9268g9491kcal693g107.2g709.6g134.8g
Valittu annoskoko4634g4745kcal346.5g53.6g354.8g67.4g
Annoskoko puolitettuna2317g2373kcal173.3g26.8g177.4g33.7g
Arvot/100g100g102kcal7.5g1.2g7.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151192