Lohikeitto ala sarppa

770g kuorittu peruna
0,8 L vesi
1kalaliemikuutio
8,5dl kevytmaito
443g norjanlohifilettä
1.keitä perunat vedessä, kun potut on kypsiä, kaada liika vesi pois.

2.lisää maito ja kalanpalat.

Keitä kunnes kalat ovat kypsiä
3.lisää ruokakerma, suolaa ja keitä vielä hetki
4.pinnalle silputtua tuoretta tilliä
5.nauti keitosta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 519 grammaa

Sarppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g375g319kcal3.7g16.9g26.2g0g
Lohifilee664g1295kcal124.2g0g89.6g0g
Kevytmaito (Ingman)1274g586kcal40.8g61.2g19.1g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g4.5g10kcal0.8g0.8g0.4g0g
Vesi1199g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1154g879kcal21.7g178.9g2.3g11.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9342g6176kcal382.4g515.6g275.2g23g
Valittu annoskoko4671g3088kcal191.2g257.8g137.6g11.5g
Annoskoko puolitettuna2336g1544kcal95.6g128.9g68.8g5.8g
Arvot/100g100g66kcal4.1g5.5g2.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=55625