Appelsiinikala

Yrttifondin sijaan Hummerifondia 1.5 rkl
appelsiinin kuoriraastetta puolen appelsiinin verran

Jaa filee 4 annospalaan ja mausta ne suolalla.

Vatkaa yhteen kerma, jauhot ja hummerifondi, hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste, timjami ja ruohosipuli.

Kaada seos laakeapohjaiseen kattilaan ja kiehauta.

Lisää kalapalat.

Anna kalan hautua kastikkeessa 6-7 minuuttia ilman kantta.

Koristele tuoreella timjamilla tai ruohosipulilla ja appelsiininkuoriraasteella.

Tarjoa uunijuuresten kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuhafile338g244kcal54.8g13.2g2.4g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g113g62kcal3.5g7.2g2.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.8g10kcal0.3g2g0g0.1g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g8.5g33kcal0.3g1.7g2.9g0g
Appelsiinin kuori, annos 100g2.8g2.7kcal0g0.7g0g0.3g
Timjami 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Ruohosipuli 11g2.5kcal0.2g0.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana959g708kcal118.2g50g15.4g1.6g
Valittu annoskoko479g354kcal59.1g25g7.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna240g177kcal29.6g12.5g3.9g0.4g
Arvot/100g100g74kcal12.3g5.2g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148136