Kantarellikeitto makkaralla

Pese, kuori ja kuutioi lanttu, selleri ja porkkanat.

Laita kiehuvaan veteen, joka on maustettu lihaliemikuutioilla ja pippurilla.

Keitä noin 15 minuuttia.

Lisää kuoritut, lohkotut perunat, suikaloidut kantarellit ja viipaloitu purjo.

Anna kiehua kannen alla hiljalleen 15-20 minuuttia, kunnes ainekset ovat kypsiä.

Paista makkaran palasia paistinpannussa, kunnes ne ovat saaneet väriä.

Lisää lopuksi makkarat, valkosipuli ja kirveli.

Anna ainesten muhia hetki.

Lisää tarvittaessa vettä ja suolaa maun mukaan.

Ripottele annoksen pinnalle persiljaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 441 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Selleri, annos 50g1.4g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana 2.7g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.3g0.7kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 2.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Kantarelli eli keltavahvero4.1g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Purjosipuli0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Lenkkimakkara, keskiarvo 5.5g13kcal0.5g0.4g1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Persilja0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana97g37kcal1.4g2.2g2g0.4g
Valittu annoskoko48g18kcal0.7g1.1g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna24g9kcal0.4g0.6g0.5g0.1g
Arvot/100g100g38kcal1.4g2.3g2.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436638