Mimpun lohi-katkarapu-perunasalaatti

Herkullinen proteiinipitoinen ruoka täynnä hyviä rasvoja.

Keitä perunat, lohko kuutioiksi.

Anna katkarapujen sulaa.

Pilko ja sekoita ainekset.

Mausta teelusikallisella sitruunapippuria ja lorauksella limemehua.

Ruohosipuli koristaa kivasti.

Jättämällä perunan pois, tulee möhnästä herkullinen täyte esim.

rieskoihin tai uuniperunaan tms.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 531 grammaa

Mimppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sinihomejuusto, Pirkka 125g2.9g10kcal0.6g0g0.8g0g
Katkarapu pienet (pirkka)4.7g3.1kcal0.7g0g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Peruna, uusi, keitetty, suolaa 19g15kcal0.3g3g0g0.2g
Lohi12g20kcal2g0g1.3g0g
Kermaviili (Ingman), annos 100g9g5.6kcal0.3g0.7g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g106kcal7.8g7.6g4.6g0.4g
Valittu annoskoko50g53kcal3.9g3.8g2.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna25g27kcal2g1.9g1.2g0.1g
Arvot/100g100g107kcal7.8g7.6g4.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=66274