Poronkäristys lapin malliin

Laita valurautapata levylle lämpeämään.

Kuumenna pata ja lisää sitten silava.

Anna silavan ruskistua ja lisää sitten voi ja jäinen liha.

Ruskista liha.

Lisää sipuli, pippuri, suola ja vesi.

Anna lihan hautua hiljalleen poristen.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha1.6g2.1kcal0.4g0g0.1g0g
Voi 40% rasvaa 0.2g0.6kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.6g0kcal0g0g0g0g
Pekoni, raaka (Pirkka), annos 50g0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g8kcal0.8g0g0.6g0g
Valittu annoskoko6g4kcal0.4g0g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0g0.2g0g
Arvot/100g100g69kcal7.3g0g5.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157585