Peruna porkkana lanttu juttu

Kuori ja pilko vihannekset, perunat kannattaa halkaista neljään veneen muotoiseen osaan, muut vihannekset noin 3cm paksuisiksi paloiksi.

Paista lihanpalat kera sipulin, sipulin voi joko paloa tai silputa, miten haluaa.

Valkosipulia voi laittaa maun mukaan.

Keitä perunoita 10minuuttia, muita vihanneksia 5min (eli sitte ku perunat ollu 5min ni panee loput sekaan)

laita kaikki ainekset oliiviöljyllä siveltyyn uunivuokaan.

Uunissa 175c noin tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1910 grammaa

Irski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g1.2g1.5kcal0.2g0g0.1g0g
Lanttu0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2g1.2kcal0g0.3g0g0g
Porkkana 1.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g9kcal0.4g0.8g0.4g0g
Valittu annoskoko6g5kcal0.2g0.4g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g84kcal3.6g7.1g3.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241319