Lohikeitto

Laita noin litra vettä kiehumaan, lisää kuutioiksi pilkottu lohifilee (n.300-400 g) kiehumaan.

Lisää suolaa ja mustapippuria.

Anna kalan kiehua hetken, lisää sitten n. 300-400 g perunasipulisekoitusta joukkoon kiehumaan.

Anna kiehua hetken, lisää sitten ruokakermaa 2 dl, ja lopuksi tilliä reilusti.

Anna hautua vielä jonkin aikaa, mausta tarpeen mukaan vielä suolalla ja mustapippurilla.

Amadina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli tuore2.7g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%52g84kcal1.4g1.4g7.8g0g
Rainbow perunasipulisekoitus92g60kcal1.5g13.7g0.1g1.3g
Vesi262g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee92g179kcal17.1g0g12.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g645kcal40.2g30.2g40.6g2.8g
Valittu annoskoko500g323kcal20.1g15.1g20.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna250g161kcal10.1g7.6g10.2g0.7g
Arvot/100g100g65kcal4g3g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=31481