Lihakeitto

Keitäliha kypsäksi ja paloittele
pilko kasvikset ja pistä pataan ja kypsennä
mausta lopuksi suolaalla ja pippurilla.

Make79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Vesi208g0kcal0g0g0g0g
Peruna (vanha, kuorittu)62g51kcal1.1g11g0.1g0.6g
Purjosipuli52g10kcal0.9g1.2g0.1g1.1g
Lanttu62g16kcal0.6g2.9g0.2g1.1g
Keittoliha naudan lavasta72g107kcal14.3g0g5.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g392kcal34.8g34.6g12.4g7.4g
Valittu annoskoko500g196kcal17.4g17.3g6.2g3.7g
Annoskoko puolitettuna250g98kcal8.7g8.7g3.1g1.9g
Arvot/100g100g39kcal3.5g3.5g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=32899