Kasvissosekeitto

Pilko ainekset kattilaan ja laita vettä niin että vihannekset peittyvät.

Kun neste alkaa kiehua lisää kasvisliemikuutio ja mausteet (suola, valkopippuri, valkosipulijauhe, yrittimauste).

Kun vihannekset ovat kypsiä muussaa ne esim.

sauvasekottimella.

Kiehauta ja nauti.

Huom.

Muista pilkkoa lanttu pieniksi osiksi sillä se kypsyy hitaiten muihin vihanneksiin nähden.

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow21g55kcal2.1g2.1g4.3g0.3g
Sipuli (kuorittu)106g29kcal1.4g5.1g0.2g1.8g
Lanttu32g8kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g128g36kcal0.8g7.6g0.3g3.2g
Peruna (vanha, kuorittu)213g175kcal3.8g37.4g0.2g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1000g605kcal16.8g107.4g10.2g16g
Valittu annoskoko500g302kcal8.4g53.7g5.1g8g
Annoskoko puolitettuna250g151kcal4.2g26.9g2.6g4g
Arvot/100g100g61kcal1.7g10.7g1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=43650