Poronkäristys lapin malliin

Laita valurautapata levylle lämpeämään.

Kuumenna pata ja lisää sitten silava.

Anna silavan ruskistua ja lisää sitten voi ja jäinen liha.

Ruskista liha.

Lisää sipuli, pippuri, suola ja vesi.

Anna lihan hautua hiljalleen poristen.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha146g185kcal31.5g0g6.6g0g
Voi 40% rasvaa 15g55kcal0.3g0.3g5.9g0g
Sipuli (kuorittu)73g20kcal0.9g3.5g0.1g1.2g
Mustapippuri 3.5g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 233g0kcal0g0g0g0g
Pekoni, raaka (Pirkka), annos 50g26g74kcal3.7g0.2g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1001g686kcal73.6g10.6g38g4.2g
Valittu annoskoko501g343kcal36.8g5.3g19g2.1g
Annoskoko puolitettuna250g171kcal18.4g2.7g9.5g1.1g
Arvot/100g100g69kcal7.4g1.1g3.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157585