Appelsiinikala

Yrttifondin sijaan Hummerifondia 1.5 rkl
appelsiinin kuoriraastetta puolen appelsiinin verran

Jaa filee 4 annospalaan ja mausta ne suolalla.

Vatkaa yhteen kerma, jauhot ja hummerifondi, hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste, timjami ja ruohosipuli.

Kaada seos laakeapohjaiseen kattilaan ja kiehauta.

Lisää kalapalat.

Anna kalan hautua kastikkeessa 6-7 minuuttia ilman kantta.

Koristele tuoreella timjamilla tai ruohosipulilla ja appelsiininkuoriraasteella.

Tarjoa uunijuuresten kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuhafile3528g2540kcal571.6g137.6g24.7g0g
Suola, annos 3g29g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g1176g647kcal36.5g75.3g23.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 29g101kcal3g20.6g0.4g1g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g88g348kcal2.6g17.6g30g0g
Appelsiinin kuori, annos 100g29g29kcal0.4g7.4g0.1g3.1g
Timjami 1.8g5kcal0.2g0.5g0.1g0.7g
Ruohosipuli 118g27kcal1.6g2g0.7g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7391kcal1231.8g522g159g15.2g
Valittu annoskoko5000g3696kcal615.9g261g79.5g7.6g
Annoskoko puolitettuna2500g1848kcal308g130.5g39.8g3.8g
Arvot/100g100g74kcal12.3g5.2g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148136