Lohisalaatti

Sulata siivilässä kuuman veden alla parsakaali.

Aloita lohifileiden ruskistaminen oliiviöljyn kanssa, hajoita kypsä lohi "silpuksi" pannuun lastan avulla ja lisää mausteita sekä sitruunamehua mielesi mukaan.

Kun lohi on kypsää, lisää 1 rkl valkosipulivoita ja jäiset pinaattipalat pannuun.

Ruskistele ja paistele kunnes pinaatti ja lohi ovat hyvää pataa keskenään (pinaatti sulanutta), lisää parsakaalit ja toinen voinappi.

Anna paistua ja lämmetä kunnolla, voi syödä sellaisenaan, kylmänä tai lämpimänä.

Helppo ja hyvää!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Aisana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g755g106kcal14.3g3g3.8g9.8g
Lohifilee1510g2944kcal282.3g0g203.8g0g
Parsakaali pakaste Rainbow2516g503kcal75.5g50.3g0g62.9g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g151g966kcal1.7g4.5g107.2g0g
Oliiviöljy 68g601kcal0g0g67.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10240kcal747.6g115.6g765.4g145.4g
Valittu annoskoko5000g5120kcal373.8g57.8g382.7g72.7g
Annoskoko puolitettuna2500g2560kcal186.9g28.9g191.4g36.4g
Arvot/100g100g102kcal7.5g1.2g7.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151192