Mimpun lohi-katkarapu-perunasalaatti

Herkullinen proteiinipitoinen ruoka täynnä hyviä rasvoja.

Keitä perunat, lohko kuutioiksi.

Anna katkarapujen sulaa.

Pilko ja sekoita ainekset.

Mausta teelusikallisella sitruunapippuria ja lorauksella limemehua.

Ruohosipuli koristaa kivasti.

Jättämällä perunan pois, tulee möhnästä herkullinen täyte esim.

rieskoihin tai uuniperunaan tms.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 531 grammaa

Mimppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sinihomejuusto, Pirkka 125g292g978kcal64.2g0.9g81.7g0g
Katkarapu pienet (pirkka)471g311kcal70.6g0g3.3g0g
Sipuli, kokonainen 50g235g64kcal3.1g11.3g0.5g1.6g
Peruna, uusi, keitetty, suolaa 1883g1458kcal31.6g301.7g3.8g18.8g
Lohi1177g1954kcal196.6g0g129.5g0g
Kermaviili (Ingman), annos 100g942g565kcal30.1g66.9g18.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10658kcal792.4g761.6g475.2g40.8g
Valittu annoskoko5000g5329kcal396.2g380.8g237.6g20.4g
Annoskoko puolitettuna2500g2665kcal198.1g190.4g118.8g10.2g
Arvot/100g100g107kcal7.9g7.6g4.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=66274