Uunikala

Laita lohifilee uunivuokaan ja hiero sen pintaan suolaa, sekä laita sitruunapippuria.

Levitä creme bonjour tasaisesti kalan päälle.

Sitten lisää kuorittu, suikaloitu sipuli sekä jäiset katkaravut.

Laita kala uuniin kypsymään n.30-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee31g61kcal5.8g0g4.2g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%6.2g8.1kcal0.2g0.1g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Katkarapu pienet (pirkka)4.7g3.1kcal0.7g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g149kcal13.6g1.2g10g0.4g
Valittu annoskoko52g75kcal6.8g0.6g5g0.2g
Annoskoko puolitettuna26g37kcal3.4g0.3g2.5g0.1g
Arvot/100g100g145kcal13.2g1.2g9.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116551