Appelsiinikala

Yrttifondin sijaan Hummerifondia 1.5 rkl
appelsiinin kuoriraastetta puolen appelsiinin verran

Jaa filee 4 annospalaan ja mausta ne suolalla.

Vatkaa yhteen kerma, jauhot ja hummerifondi, hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste, timjami ja ruohosipuli.

Kaada seos laakeapohjaiseen kattilaan ja kiehauta.

Lisää kalapalat.

Anna kalan hautua kastikkeessa 6-7 minuuttia ilman kantta.

Koristele tuoreella timjamilla tai ruohosipulilla ja appelsiininkuoriraasteella.

Tarjoa uunijuuresten kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuhafile3607g2597kcal584.4g140.7g25.3g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g1202g661kcal37.3g77g24g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21g0.4g1.1g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g90g355kcal2.7g18g30.7g0g
Appelsiinin kuori, annos 100g30g29kcal0.5g7.5g0.1g3.2g
Timjami 1.8g5.1kcal0.2g0.5g0.1g0.7g
Ruohosipuli 120g27kcal1.7g2g0.7g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10224g7557kcal1259.8g533.4g162.6g15.8g
Valittu annoskoko5112g3778kcal629.9g266.7g81.3g7.9g
Annoskoko puolitettuna2556g1889kcal315g133.4g40.7g4g
Arvot/100g100g74kcal12.3g5.2g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148136