Poronkäristys lapin malliin

Laita valurautapata levylle lämpeämään.

Kuumenna pata ja lisää sitten silava.

Anna silavan ruskistua ja lisää sitten voi ja jäinen liha.

Ruskista liha.

Lisää sipuli, pippuri, suola ja vesi.

Anna lihan hautua hiljalleen poristen.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha1499g1904kcal323.8g0g67.5g0g
Voi 40% rasvaa 150g563kcal2.8g3g60.9g0g
Sipuli (kuorittu)750g202kcal9.7g36g1.5g12.7g
Mustapippuri 36g101kcal3.9g13.8g1.2g9.5g
Suola, annos 3g45g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2399g0kcal0g0g0g0g
Pekoni, raaka (Pirkka), annos 50g270g756kcal37.8g2.4g64.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10296g7050kcal756g110.4g391.8g44.4g
Valittu annoskoko5148g3525kcal378g55.2g195.9g22.2g
Annoskoko puolitettuna2574g1763kcal189g27.6g98g11.1g
Arvot/100g100g69kcal7.3g1.1g3.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157585