Lohikeitto ala sarppa

770g kuorittu peruna
0,8 L vesi
1kalaliemikuutio
8,5dl kevytmaito
443g norjanlohifilettä
1.keitä perunat vedessä, kun potut on kypsiä, kaada liika vesi pois.

2.lisää maito ja kalanpalat.

Keitä kunnes kalat ovat kypsiä
3.lisää ruokakerma, suolaa ja keitä vielä hetki
4.pinnalle silputtua tuoretta tilliä
5.nauti keitosta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 519 grammaa

Sarppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g42g35kcal0.4g1.9g2.9g0g
Lohifilee74g144kcal13.8g0g10g0g
Kevytmaito (Ingman)142g65kcal4.5g6.8g2.1g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.5g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi133g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 128g98kcal2.4g19.9g0.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1038g686kcal42.4g57.4g30.6g2.6g
Valittu annoskoko519g343kcal21.2g28.7g15.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna260g172kcal10.6g14.4g7.7g0.7g
Arvot/100g100g66kcal4.1g5.5g2.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=55625