Caesarin lohi

Caesarin uunilohi
600–800 g fileoitua lohta tai kirjolohta
50 g (2 dl) raastettua parmesaania
noin 2 rkl oliiviöljyä
2 valkosipulin kynttä
1 tl dijoninsinappia
ripaus mustapippuria
1 tlk anjovisfileitä
hienonnettua persiljaa tai ruohosipulia

1. Aseta filee sopivan kokoiseen uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Sekoita öljystä ja
parmesaanista sopivan notkea tahna ja mausta se sinapilla ja murskatulla valkosipulilla
ja mustapippurilla.

Sivele tahna lohen pintaan.

2. Valuta anjovikset ja asettele ne ristikoksi kalan pinnalle.

3. Kypsennä kalaa 200-asteisessa uunissa 30–40 minuuttia fileen paksuudesta riippuen.

Sirottele kypsän kalan pinnalle silputtua persiljaa tai ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee4500g8775kcal841.5g0g607.5g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl60g85kcal2.8g5.5g5.7g0g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g300g1170kcal99g0g84g0g
Anjovis-filee, 1 kpl180g378kcal17.1g25.2g23.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g42g44kcal3.3g6.8g0.3g0.8g
Persilja 30g8.2kcal0.4g0.3g0.1g2.4g
Oliiviöljy 168g1486kcal0g0g168g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10560g23890kcal1928.2g75.6g1778g6.4g
Valittu annoskoko5280g11945kcal964.1g37.8g889g3.2g
Annoskoko puolitettuna2640g5973kcal482.1g18.9g444.5g1.6g
Arvot/100g100g226kcal18.3g0.7g16.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136969