Lohisalaatti

Sulata siivilässä kuuman veden alla parsakaali.

Aloita lohifileiden ruskistaminen oliiviöljyn kanssa, hajoita kypsä lohi "silpuksi" pannuun lastan avulla ja lisää mausteita sekä sitruunamehua mielesi mukaan.

Kun lohi on kypsää, lisää 1 rkl valkosipulivoita ja jäiset pinaattipalat pannuun.

Ruskistele ja paistele kunnes pinaatti ja lohi ovat hyvää pataa keskenään (pinaatti sulanutta), lisää parsakaalit ja toinen voinappi.

Anna paistua ja lämmetä kunnolla, voi syödä sellaisenaan, kylmänä tai lämpimänä.

Helppo ja hyvää!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Aisana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g800g112kcal15.2g3.2g4g10.4g
Lohifilee1599g3118kcal299g0g215.9g0g
Parsakaali pakaste Rainbow2665g533kcal80g53.3g0g66.6g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g160g1024kcal1.8g4.8g113.5g0g
Oliiviöljy 72g636kcal0g0g72g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10592g10847kcal792g122.6g810.8g154g
Valittu annoskoko5296g5423kcal396g61.3g405.4g77g
Annoskoko puolitettuna2648g2712kcal198g30.7g202.7g38.5g
Arvot/100g100g102kcal7.5g1.2g7.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151192