Appelsiinikala

Yrttifondin sijaan Hummerifondia 1.5 rkl
appelsiinin kuoriraastetta puolen appelsiinin verran

Jaa filee 4 annospalaan ja mausta ne suolalla.

Vatkaa yhteen kerma, jauhot ja hummerifondi, hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste, timjami ja ruohosipuli.

Kaada seos laakeapohjaiseen kattilaan ja kiehauta.

Lisää kalapalat.

Anna kalan hautua kastikkeessa 6-7 minuuttia ilman kantta.

Koristele tuoreella timjamilla tai ruohosipulilla ja appelsiininkuoriraasteella.

Tarjoa uunijuuresten kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuhafile376g271kcal60.9g14.7g2.6g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g125g69kcal3.9g8g2.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.1g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g9g37kcal0.3g1.9g3.2g0g
Appelsiinin kuori, annos 100g3.1g3kcal0g0.8g0g0.3g
Timjami 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Ruohosipuli 13g2.8kcal0.2g0.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1065g787kcal131.2g55.8g16.8g1.6g
Valittu annoskoko532g393kcal65.6g27.9g8.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna266g197kcal32.8g14g4.2g0.4g
Arvot/100g100g74kcal12.3g5.2g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148136