Poronkäristys lapin malliin

Laita valurautapata levylle lämpeämään.

Kuumenna pata ja lisää sitten silava.

Anna silavan ruskistua ja lisää sitten voi ja jäinen liha.

Ruskista liha.

Lisää sipuli, pippuri, suola ja vesi.

Anna lihan hautua hiljalleen poristen.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha1666g2115kcal359.8g0g75g0g
Voi 40% rasvaa 167g625kcal3.1g3.3g67.7g0g
Sipuli (kuorittu)833g225kcal10.8g40g1.7g14.2g
Mustapippuri 40g112kcal4.4g15.3g1.3g10.6g
Suola, annos 3g50g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2665g0kcal0g0g0g0g
Pekoni, raaka (Pirkka), annos 50g300g840kcal42g2.7g72g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11440g7834kcal840.2g122.6g435.4g49.6g
Valittu annoskoko5720g3917kcal420.1g61.3g217.7g24.8g
Annoskoko puolitettuna2860g1958kcal210.1g30.7g108.9g12.4g
Arvot/100g100g69kcal7.3g1.1g3.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157585